Ontwikkelingen en overige projecten

Het is enige tijd geleden dat hier een nieuwsbericht is verschenen. In de tussentijd heeft Martin Groen veel verschillende projecten geleid. Hieronder vinden jullie hier korte berichten over en wat foto’s. Onderaan staan twee nieuwe aankondigingen van nieuwe exposities in het nieuwe jaar. Komt u ook kijken naar Martin zijn (nieuwe) werk?

Boerol
Boerol heeft ook dit jaar weer samengewerkt met de Kunstklas van Lentiz Naaldwijk, onder leiding van Martin Groen. De Flora Kunstklas is een vmbo-klas waarin leerlingen extra les krijgen in kunstvakken. De insteek van deze kunst & cultuurlessen passen natuurlijk prima bij de insteek van Boerol om landschap en kunst te verbinden. Onder leiding van Martin Groen en samen met alle bezoekers is een een interactief schilderij. Een 20 meter lang doek hing klaar en alle bezoekers konden hun creativiteit kwijt. Meer informatie? http://boerol.nl/programma/kunst/

IMG_6498 IMG_6499

Verzorgingstehuis De Terwebloem
Kunstenaar Martin Groen heeft vanaf begin maart tien woensdagochtenden geschilderd met ouderen in verzorgingstehuis De Terwebloem in Poeldijk. Iedere keer nam hij een stuk of acht leerlingen mee uit de kunstklassen. De eerste keer zaten er 12 ouderen. Deze groep groeide uit tot 38 ouderen in de leeftijd van 78 tot 98 jaar. Het was een geweldige ervaring voor de leerlingen en voor de bewoners. Ze keken er iedere week weer naar uit.  Het was schitterend om te zien hoe begaan de leerlingen zijn met de bewoners en hoe zij hielpen. Uiteindelijk zijn alle kunstwerken van de leerlingen en de bewoners aan elkaar gekoppeld en zo zijn er  8 grote kunstwerken ontstaan die een vaste plek krijgen in onder andere het restaurant en de gemeenschappelijke huiskamers.

Meer over Martin’s projecten vindt u hier: Projecten.

Permanente expositie
Vanaf heden exposeert Martin Groen twee van zijn werken in “Bodega de Posthoorn”aan het Lange Voorhout in Den Haag.
Adres: Bodega de Posthoorn, Lange Voorhout 39A, 2514 EC Den Haag.

Nieuwe exposities in 2018
Voor nu staan er twee exposities gepland in 2018. De eerste vindt plaats in Kasteel Geldrop. Martin zal exposeren op de kunstfair in het weekend van 17 en 18 maart 2018.
Daarnaast zal hij exposeren in het Venduehuis van 20 april t/m 18 mei 2018 aan de  Nobelstraat 15 te Den Haag. Martin zou vereerd zijn als jullie komen kijken naar zijn werk! Momenteel schildert Martin graag in zijn atelier. U kunt natuurlijk nieuwe schilderijen verwachten in 2018!