Expositie – Westlandse Kunst & Ateliersroute – 18 & 19 mei 2019

Nog twee weken en dan zal de zevende editie van de Westlandse Kunst- en Atelierroute plaatsvinden. Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 tussen 11.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom in mijn atelier aan de Karekiet 55 te ‘s-Gravenzande. Ook dit jaar wordt de route georganiseerd door kunstenaarscollectief WIT.
De fiets/autoroute strekt zich uit over Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster. Het doel is om Westlandse beroepskunstenaars en goede amateurkunstenaars de kans te geven hun werk op een informele maar professionele manier te tonen.

U bent van harte welkom om te komen kijken bij mijn expositie en u heeft de kans om een kijkje te nemen bij mij in het atelier.

Openingstijden 
Expositie van beeldende kunst: zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Adres
Karekiet 55
2693 AV ‘s-Gravenzande

Voor meer informatie over deze expositie kunt u kijken op de website van kunstenaarscollectief WIT: www.collectiefwit.nl.