Martin’s werk is aangekocht door bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een aantal van zijn tevreden klanten heeft hun ervaringen op ‘papier’ gezet.

Olijfboomgaard | Acryl | 100x70 | Verkocht

“Het is het eerste schilderij, wat ik na lang zoeken ben tegengekomen en direct moest hebben. Martin is een geweldig impressionist, die de gave heeft om sfeer vast te leggen. Als ik naar het schilderij kijk, komen oude gevoelens van heerlijke vakanties in Frankrijk weer boven.”

Yvette de Haart, Berkel en Rodenrijs

 

“Wat een prachtige, intense beeldvorming, je wordt er ingetrokken. Toen wij in de Provence waren, zette ik mijn fiets aan de kant om een gelijke realistische ervaring, in beeld, kleuren en geuren op mij in te laten werken. Heerlijk! Het is een rijk gevoel om stil te genieten van deze pracht die je zo treffend hebt neergezet op het doek. Dit werk geeft het gevoel van verstilling en gelukkig zijn en geeft herkenning voor mijzelf en tevredenheid, door jouw schilderij aan mijn muur.” 

Bob Knippenberg, Hoek van Holland

 

“We waren al een tijdje op zoek naar een schilderij voor ons nieuwe huis. We hadden hier en daar wat rondgekeken en werden nooit echt enthousiast, maar vanaf de eerste blik ,op dit schilderij van Martin , wisten wij het. Dit is hem!”

Richard en Anne ter Laak, Wateringen

 

“Sinds ik een aquarel van jou in mijn bezit kreeg, koester ik je werk en hang hem-om het even in welk huis- op een prominente plaats. Vorig jaar bezocht ik je expositie tijdens de kunstroute en werd verrast door je veelzijdigheid. Wat een groei heb je doorgemaakt . en dan bedoel ik niet alleen het formaat… Je genre, stijl en materiaalgebruik ademt vakmanschap.”

Gerrie Gorzeman, Haarlem

 

“We genieten nog iedere dag van jouw impressie van de Provence. De lavendel met haar prachtige kleur en op de achtergrond wijnranken. Als ik naar dit schilderij kijk, komt mijn vakantiegevoel tot leven.”

Helene Corbeau, Den Haag

 

“Hartelijk dank voor het mooie schilderij van Westlandse druivenkassen. Bij de eerste aanblik van jouw schilderij gingen onze harten sneller kloppen. Dat kan ook niet anders als je “tuindersbloed” hebt. Het schilderij hangt op een mooie plaats en we genieten nog iedere keer. Bedankt voor dit juweeltje . We blijven je volgen.”

Aad en Ineke Kester, Honselersdijk

 

“Als kopers van één van Martin’s eerste aquarellen (1990) , is onze bewondering voor zijn talent alleen maar toegenomen.”

Gerda en Louis Weltens, ‘s-Gravenzande

 

“Ha Martin, nogmaals bedankt voor het fantastisch mooie schilderij!!! De vertaling van hoe ik jouw werk heb leren kennen naar dit eindresultaat is heel bijzonder en super goed gelukt… de gekozen kleuren komen echt top samen…. Bedankt!”

Raymond en Marianne Schijff, Voorburg

 

“Toen we enkele weken geleden Martin’s expositie bezochten in het schitterende kasteel Geldrop, zagen we voor de eerste keer zijn werk. We waren direct onder de indruk van zijn schilderkunst, en met name het kleurrijke Franse landschap sprong er meteen uit. Totaal niet op zoek naar een schilderij, bleef het in onze gedachten hangen. Ondertussen zijn wij er de trotse eigenaars van!”

Eef en Lia Willems, Veldhoven

 

Lieve Martin, ik wilde je graag laten horen, dat wij (wij: Niels en Max ook) helemaal happy zijn met jouw mooie schilderij. Het is zo ongelofelijk mooi en van elke kant dat we er naar kijken, zien we weer nieuwe dingen, andere perspectieven  en als het licht verandert in huis dan ziet het er weer anders uit. Telkens komen andere items naar voren. Kortom geweldig, we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Ria van der Sar, Den Haag